Home

За втора поредна година сме на почетната стълбичка на Световно първенство по ГлобалРинг!!!

Вицесветовна титла за нас за 2017 година в Кат-2 в Чехия с Роки!!!

Алекс Илиев е Световен шампион и двукратен вицесветовен шампион с две различни кучета!

Първият българин Световен Шампион по-ГлобалРинг -спорт(NVBK).

Двойна победа за България на световното 2016 година в Глабек -Белгия.

Алекс Илиев с Poli von de Heidehow 192 /200 точки-

Световни шампиони !!!

Alexander Iliev and Poli von de Heidehov-World Champion GlobalRing Sport NVBK 2016!!!

ръзка.

3 мин. ·

Какво може едно куче, дресирано като за световно

Изразът е буквален – световното състезание се нарича „Глобълринг”

btvnovinite.b

Balkan K-9 Center for training dog-Bulgaria/Blagoevgrad-Contact Us

Обучение и Хотел за кучета

Тел 0889 531171-Контакт и адрес

Нашият център е разположен западно от град Благоевград(10км) и само на 90км от София.Магистралата София-Благоевград минава само на 5 километра от нашият център!

Базата е разположена в дъбова гора в полупланински район на площ над 12 000 квадратни метра!

Това е единственият център разположен на място съобразено с нуждите на кучетата-далеч от големи градове,дъбова гора и много площадки за игра и разходка.Разполагаме с два отделни полигона за тренировки!!!

Разполагаме с прохладни стаички за спане и няколко с централно отопление .В момента има изградени 12 площадки за игра и разходка на кучетата-планираме построяването на още толкова.Агресивните кучета се разхождат самостоятелно в отделни площадки.Всички площадки са обезопасени с висока ограда и дават възможност на кучетата да играят по-цял ден.

За разлика от конкурентите ,където кучето стои в бокса по-23,50 часа на ден при нас кучетата са на полянките по-цял ден!

Занимаваме се с обучение на кучета над 20 години! Започнахме през далечната 1992 година.

Работим с кучета от всякакви породи .

Предлагаме както почасово обучение ,така и на пълен пансион.Перфектни условия за тренировки и пансион.

На нашият полигон е разположен и националният клуб по-Глобалринг и Белгийски Ринг Спорт(най-трудните кучешки спортове в Света-Формула 1 на кучешките спортове!).

24-часово наблюдение на кучетата!Вашето куче ,ще бъде тренирано от световния шампион за 2016 година и вицесветовен за 2017 -Алекс Илиев!

Храним само с най-качествените световни марки храни -Dr.John,Nutram и с храна по-желание на клиента.

Our center is located Bulgaria/Blagoevgrad near Greece 100km and Macedonia 5km.Your dog will be trained by world champion in 2016 , Alex Iliev!

Работим изключително- с положителни методи за мотивация!

Доверете се на професионалистите от нашият център.

Даваме гаранция за кучетата обучавани при нас!

Имаме клиенти от всички балкански страни-България,Гърция,Македония,Сърбия и Турция и от др.европейски страни!

Успехи в спорта 12/7/14-News/Новини

Дебют в Ринг Спорта за България- News/Новини

D-r J

Dr.John Platinium -произведена в Англия - за поръчки на телефон0889 531171 -за тези продукти безплатна доставка.130 години история на производство на храни за кучета.Премиум клас храна с пилешко месо и сос от морски дарове и новозеландска зеленоуста мида (за здрави стави).25 % протеин и 15 % мазнина.Богата на пиле и ориз.Микс от билки 900мг/кг.Екстракт от раци и омари 100мг/кг.Високи нива на витамини и минерали.Много подходяща за активни кучета в етап на тренировки и за капризни кучета.Подходяща храна за кучета отглеждани навън при лоши климатични условия.Цена 68,00 лева/15кг -Телефон за поръчка: или 0889531171Dr.John Silver-перфектна храна за всекидневно хранене с говеждо месо и месни сосове.Говеждо произведено в Англия.18% протеин и 9% мазнина.Цена -54 лева/15кг.Dr.John Flake -перфектна храна за всекидневно хранене с пилешко месо .18 % протеин 6% мазнина.С цели царевични зърна и сос от пиле и шунка!Храна подходяща за всички породи кучета в етап зряла възраст.Цена 52,00 лева/15кг.

Super Premium Performance HE 3020

Домашните птици и ориза са основните съставки на Performance HE. Тя е разработена специално за напълно развити спортни и работещи кучета от всички породи, т.е. кучета, които имат особено високи физически и психологически изисквания върху тях. Те трябва да работят, да тренират и да печелят състезания. Ако се изискват високи концентрации и енергийни нива, тогава Performance HE с лецитин е перфектното гориво за вашето куче.

Тя значително подобрява издръжливостта и производителността на вашето куче и води до по-бързо възстановяване след дълги периоди на упражнения. Със своята много сложна композиция и избор на правилните витамини и добавки, Performance HE може да има положителен ефект върху кучета, които са чувствителни към стреса.Всички знаем на ,какви нива на стрес са подложени кучетата тренирани ежедневно.

Тази храна може да увеличи издръжливостта с до 38% и силата с до 29% !

Тази формула дава много енергия,която се освобождава бавно по-време на работа.

С Performance вие ,ще възстановите много бързо вашето куче от тежките тренировки и ,ще го предпазите от евентуални контузии.Формулата съдържа специални добавки ,които ,ще помогнат за бързото възстановяване , за изграждане и поддържане на еластични сухожилия и връзки и силна мускулатура.

Тази формула съдържа уникални(напълно допустими) добавки,които са търговска тайна .

Формулата е подходяща за сериозно и продължително тренирани кучета на кучета подложени на висок стрес по-време на работа и тренировка.

Също така е подходяща и за кучета възстановяващи се след заболявания и за капризни кучета ,които рязко намаляват дажбата си.Поради повишените нива на витамини и микроелементи Performance HE дори в малки дажби може да подобри рязко състоянието на възстановяващото се куче.Освен за спортни и работни кучета тази формула може да се използва и за изложбени кучета ,които са тренирани леко преди изложба за подобряване на външния вид(използва се няколко дни преди изложбата).